HOE GEBRUIK IK DEZE WEBSITE?

FOTOALBUMS BEKIJKEN

Waarom dien ik mijn emailadres en/of een paswoord in te geven om een fotoalbum te kunnen bekijken?

De eigenaar van een fotoalbum kan verkiezen om zijn foto’s niet met iedereen te delen, maar om bijvoorbeeld in het geval van een bedrijfsfeest of een huwelijk enkel de aanwezige gasten toegang te verlenen tot het fotoalbum. We voorzien daarom op vraag van de klant een verplichte ingave van emailadres en paswoord.
De registratie van jouw emailadres laat jou verder toe om lijsten met favoriete foto’s aan te leggen via het icoontje met het hartje. Dit biedt jou twee grote voordelen:

 • bij een volgend bezoek aan de website kan je terug jouw favoriete foto’s makkelijk herbekijken
 • je kan eenvoudig jouw favoriete foto’s door ons laten afdrukken op fotopapier of diverse andere fotoproducten zoals fotodoeken (foto op canvas gedrukt), fotoboeken,  fotoposters, en meer.
  Meer details over onze diverse fotoproducten en fotogeschenken vind je op onze website.
Waarom kan ik sommige fotoalbums bekijken zonder emailadres & paswoord te moeten ingeven, terwijl ik bij andere fotoalbums wél mijn emailadres (en/of een paswoord) dien in te geven?

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever voor de fotoreportage (de ‘Client’ genoemd, dus  de eigenaar van het fotoalbum) kan je als bezoeker (de ‘Guest’) ofwel:

 •  fotoalbums bekijken zonder een emailadres en paswoord in te geven
 • fotoalbums bekijken mét enkel verplichte ingave van jouw emailadres
 • fotoalbums bekijken mét verplichte ingave van zowel jouw emailadres en het paswoord dat je van de eigenaar van het fotoalbum hebt ontvangen.

Indien je wordt gevraagd om een paswoord in te geven om een fotoalbum te kunnen bekijken en je hebt nog geen paswoord ontvangen, dan dien je rechtstreeks met de eigenaar contact op te nemen om een paswoord aan te vragen. Indien je geen contactgegevens hebt van de eigenaar, dan helpen we jou graag verder op het emailadres [email protected].


FAVORIETE FOTO’S

Hoe kan ik mijn favoriete foto’s in een fotoalbum bewaren ?

Je kan via het hartvormig icoontje jouw favoriete foto’s selecteren. Jouw selectie favoriete foto’s blijven gekoppeld aan het emailadres dat je hebt ingegeven, zodat je bij een volgend bezoek opnieuw deze favorieten kan bekijken. Je kan bovendien jouw favorieten delen met jouw vrienden, kennissen of collega’s via de Share buttons.

Jouw lijst met favorieten kunnen wij eveneens zien, zodat je ons ook eenvoudig een bestelling kan doorgeven om jouw favoriete foto’s te laten afdrukken op één van onze fotoproducten zoals canvasdoeken of fotoboeken.

Favoriete foto's opslaan

Hoe kan ik mijn favoriete foto’s in een fotoalbum later opnieuw terug bekijken ?

Bij een volgend bezoek aan onze website kan je jouw favorieten opnieuw bekijken door te klikken op het hartvormig icoontje en vervolgens het emailadres in te geven waaronder je jouw favorieten hebt bewaard.

Lijst met favoriete foto's bekijken


ALBUMS MOBIEL RAADPLEGEN

Hoe kan ik een fotoalbum gebruiken als mobiele web app op mijn smartphone?

Je kan een fotoalbum toevoegen aan het startscherm van jouw smartphone zodat je dit albums snel & eenvoudig kan openen als mobiele web applicatie. Eenmaal toegevoegd hoef je slechts te dubbelklikken op het icoontje van jouw fotoalbum om jouw album te bekijken. Erg handig & leuk wanneer je op een feestje of op een andere moment jouw foto’s wil tonen aan vrienden, kennissen of collega’s!

IPHONE

Volg de volgende instructies indien je beschikt over een iPhone:

 1. Open het fotoalbum via de webbrowser op jouw iPhone en tik het Share icoontje onderaan.

  Share

 2. Tik de knop ‘Add to Home Screen’ / ‘Toevoegen aan Startscherm’

  Fotoalbum 'Toevoegen aan Startscherm'

 3. Kies een naam voor de snelkoppeling / link naar jouw fotoalbum

  Snelkoppeling maken

 4. Het icoontje met jouw fotoalbum verschijnt op het startscherm van jouw iPhone

  Mobiel fotoalbum op iPhone

Meer hulp voor installatie op een iPhone toestel vind je via http://support.apple.com/kb/TI42.

ANDROID

Om jouw fotoalbum toe te voegen op een Android smartphone volg je de instructies die je vindt op volgende pagina: https://developer.chrome.com/multidevice/android/installtohomescreen.

FOTO’S DOWNLOADEN

Waarom zijn sommige fotosets doorstreept op de Download pagina?

Sommige fotosets kunnen enkel worden gedownload door de eigenaar(s) van de foto’s. In dergelijk geval worden deze fotosets doorstreept op de Download pagina. Indien je interesse hebt om deze foto’s te verkrijgen, dan kan je hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar van de fotoalbum(s).

Foto's downloaden


ONDERSTEUNING NODIG?

Hoe kan ik jullie contacteren voor ondersteuning?

We helpen jou graag per email verder met jouw vragen bij het gebruik van onze website via [email protected].